Zona Membrilor

Autentificare


Anunt vanzare motor si cutie de viteze Ford Transit

SC GOSCOM VASLUI SA, cu sediul in Vaslui , str. Donici, nr. 23, ofera spre vanzare motor si cutie de viteze  autoutilitara Ford Transit, an de fabricatie 2010, kilometraj : 174.128 km.

Particularitati motor:

Tip: JXFA, Serie : AM88740, Cilindree: 2402 cmc, Putere max: 85Kw, Sursa energie: motorina.

Pretul minim de vanzare este 696 Euro, echivalentul a 3452 lei, fara TVA ,conform raportului de evaluare, intocmit de catre un expert A.N.E.V.A.R. .

Ofertele se vor depune la SC GOSCOM VASLUI SA, pana la data de 31.10.2017. Oferta castigatoare va fi cel mai bun pret ofertat, dar nu mai putin de pretul evaluat.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la telefon 0235/314.070, 0740185373 sau direct la sediul societatii.

 
Serviciul pentru gestionarea cainilor fara stapan
 
Serviciul pentru gestionarea cainilor fara stapan
Accesul vizitatorilor in adapost
 
Accesul publicului în adăpostul public pentru cainii fara stapan din Municipiul Vaslui este permis în baza unei solicitări scrise,  zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 10,00 - 18,00. 
Sâmbăta şi duminica şi în timpul zilelor de sarbatori legale, accesul publicului in adapost, in vederea adoptiei se face în intervalul orar 10-12. 
Vizitatorii au obligaţia de a nu perturba  buna desfăşurare a activităţilor ce de desfasoara  in adapostul public.
 
Imagini din adapost azi
 
 
 PANOU ADAPOST CAINI 1
 
 
RECLAMATII SESIZARI
 
Sesizarile privind existenta câinilor fără stăpân pe domeniul public din Municipiul Vaslui pot fi făcute în scris in timpul programului de lucru la sediul SC GOSCOM VASLUI SA din Vaslui, str. Donici, nr. 23, telefonic la numarul de telefon 0235314070 – reteaua Romtelecom, 0335400401 – reteaua RDS si 0740185373 – reteaua Orange sau permanent pe pagina de web a operatorului SC GOSCOM VASLUI SA.  
 
Operatorul Serviciului pentru gestionare a câinilor fără stăpân din Municipiul Vaslui asigura solutionarea cazurilor ce fac obiectul sesizarilor si reclamatiilor  în ordinea dată de gravitatea situaţiei reclamate, de zona in care se gasesc cainii fara stapan, dar şi de alte activităţi aflate în desfăşurare.
Beneficiarii Serviciului pentru gestionarea câinilor fără stăpân: cetăţenii municipiului Vaslui şi organizaţiile civile pentru protecţia animalelor au acces la informaţiile publice privind gestionarea câinilor fără stăpân din Municipiul Vaslui.         
PROCEDURA ADOPTIE  
In conformitate cu prevederile H. G. 1059 /2013 – NORME METODOLOGICE de aplicare a Ordonantei de urgenta  a Guvernului nr. 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a cainilor  fara stapin, adoptia   se poate realiza   in urmatoarele conditii: 
SOLICITANT:
-prezentarea  actului de identitate si a  dovezii privind existenta unei suprafete locative de minimul 2,5 m patrati pentru fiecare caine adoptat;
- completarea cererii privind adoptia;
SERVICIUL PENTRU GESTIONAREA CAINILOR FARA STAPIN:
- prezentarea cainelui/cainilor spre adoptie;
- identificarea (microciparea) si inregistrarea cainilor in RECS (registrul cainilor cu stapin);
- eliberarea de carnet de sanatate  in care vor fi inscrise actiunile veterinare efectuate
( deparazitarea, vaccinarea, sterlizarea  si alte tratamente medicale);
- finalizarea adoptiei.
FORMULAR  ADOPTIE / REVENDICARE
DECLARATIE-ANGAJAMENT
Nr....................../..........................
Subsemnatul(a)   ---------------------------------------     domiciliat(a) in   ------------------------------------------------------------------------------------ tel --------------------------- -------  ,   posesor/posesoare al/a BI/CI   seria   --------  nr    ------------------------------------eliberat(a) ----------------------------------, ma angajez sa adopt cainele cu numarul de microcip -------------------------------- adapostit de Serviciul pentru  gestionarea cainilor fara stapan, in urmatoarele conditii:
  1. sa respect normele de ingrijire si hranire a cainelui;

  2. sa prezint periodic cainele la medicul veterinar, in cazul in care se impune interventia acestuia sau pentru a fi vaccinat antirabic;

  3. sa anunt Serviciul de gestionare a cainlor fara stapan in cazul decesului sau al instrainarii acestuia;

  4. sa nu abandonez cainele, iar in cazul in care nu il mai doresc, sa il predau Serviciului de gestionare a cainilor fara stapan;

  5. sa achit Serviciului de gestionare a cainilor fara stapan taxa care reprezinta cheltuielile medicale si de intretinere aferente cazarii cainelui.

   Data     ------/--------/---------
                                                                                                                                     SERVICIUL PENTRU GESTIONAREA
                                                                                                                                                CAINILOR FARA STAPIN
 Semnatura adoptatorului,                   
                                                                                           
 
 
 
 
GESTIONAREA CAINILOR FARA STAPIN - GENERALITATI

GENERALITATI

Serviciul public de ecarisaj se desfasoara sub autoritatea administratiei publice locale, care controleaza gestionarea serviciului si urmareste realizarea obiectivelor stabilite in domeniu, pe plan local.

SC GOSCOM VASLUI SA desfasoara  activitatea de gestionare a cainilor fara stapin in baza contractului de concesionare a serviciului aprobat prin Hotararea nr.  2/16.01.2002 a Consiliului Local al Municipiului Vaslui.

Adapostul este situat  pe  str.  Podul Inalt nr. 3, Vaslui

Tel: 0235/314070, Fax: 0235/317316

Citeşte mai mult...
 
Ce trebuie sa stii despre inregistrarea si microciparea cainelui tau

Cainii cu stapan trebuie microcipati si inregistrati pana la 1 ianuarie 2015 in Registrul de Evidenta a Cainilor cu Stapan gestionat de catre Colegiul Medicilor Veterinari.


Proprietarii, detinatorii temporari ai cainilor, persoane fizice si persoane juridice de drept public sau de drept privat, adaposturile publice si ale asociatiilor si fundatiilor pentru protectia animalelor care dau spre revendicare si adoptie caini au obligatia sa ii inregistreze in Registrul de evidenta a cainilor cu stapan.

Citeşte mai mult...
 
Program de colectare a deseurilor menajere

ANUNT

            In conformitate cu prevederile art. 9 lit. u, din contractul de prestari servicii salubrizare

Citeşte mai mult...
 
Pagina 1 din 2

Sondaj de opinie

Care este pozitia dvs. fata de serviciile prestate de SC GOSCOM VASLUI SA?